Over Yo-Chi

Volg het pad van jou dromen, niet van andermans verwachtingen.

Mijn naam is Nick Cordes en al mijn hele leven bewandel ik het pad van sport, meditatie en Oosterse filosofie omdat ik, zogezegd op de mat ben opgegroeid doordat mijn vader mijn moeders karate leraar was en ikzelf daardoor al vroeg begonnen ben met allerlei sporten en in contact ben gekomen met Oosterse denkwijze. Ook heb ik door Europa, Nepal en India gereisd, ontwikkelingswerk gedaan en als pelgrim de Jacobsroute gelopen. Naast Westerse geneeskunde heb ik mij sinds 2000 verdiept in Oosterse geneeskunde en leefwijze. Door doen en doorpakken ben ik ook door slechte periodes gekomen en door mijn hart open te houden sta ik nog steeds met veel compassie voor mijzelf en anderen in het leven. Jezelf ontplooien en blijven doorgroeien is goed voor de eigenwaarde en een rijkdom aan zelfkennis. Het biedt de mogelijkheid om daar te komen waar je wilt zijn en wie je wil worden. Zelfs een wereldreis begint met de eerste stap en ook met kleine stappen wordt het einddoel bereikt. Uiteindelijk gaat het om de weg en hoe die te gaan. Waar ik als hobby begon met; Tai Chi, Qi Gong en verschillende vormen van Yoga. Diverse vormen van meditatie en ademhalingsoefeningen. Sporten als; martial arts, kracht en duurtraining. Healings en cursussen zoals; Reiki, Tui Na en kristaltherapie is nu uitgegroeid tot het bedrijf Yo-Chi Bewegingsleer, Meditatie & Sport ook geven we educatie voor bijscholing of participatie en Yo-Chi zal zodanig ondersteunen dat de studievoortgang gefaciliteerd wordt en de ontwikkeling tot zelfstandigheid wordt bevorderd. Wij wensen je; Rust, genezing, kracht & vertrouwen.

Nagarkot Nepal

Welkom bij Yo-Chi, wij zijn er voor iedereen die meer rust, balans, vreugde en energie wil ervaren in het leven of coaching nodig heeft om daar te komen.

“Don’t complicate the mind.”

—Dalai lama

We creëren een sfeer waarin iedereen zich veilig en thuis kan voelen om zich te ontwikkelen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch vlak.

Dit doen wij doormiddel van een aanbod te bieden in bewegingsleer; Tai Chi, Qi Gong en verschillende vormen van Yoga.

Diverse vormen van meditatie en ademhalingsoefeningen en mindfulness. Sporten als: Martial arts, kracht en duurtraining. Healings zoals: Reiki, Tui Na en kristaltherapie en educatie voor bijscholing of participatie.