Prijzenlijst

De groepslessen van Yo-Chi die een combinatie zijn van Tai-Chi, Qi gong en verschillende vormen van Yoga worden momenteel gegeven bij This is Fit in Zwaag onder de naam Mindfulness en is op donderdag van 9.30 tot 10.30. Een gratis proefles is mogelijk indien van tevoren wordt aangemeld. De lessen Kick and Punch zijn op vrijdag avond van 20.00 tot 21.00. Deze lessen worden bij This is Fit via een abonnement, rittenkaart of losse les betaald.

De groepslessen Yoga worden gegeven bij Next Life Gym in Zwaag op woensdag van 10.00 tot 11.00 en op donderdag van 19.00 tot 20.00, ook hier worden de lessen via een abonnement of rittenkaart aan Next Life Gym betaald.

Op dinsdags van 10.00 tot 11.00 worden Mindfulness groepslessen gegeven bij Vredehof Fitness Health & Welness in Hoorn, ook hier worden de lessen via de sportschool betaald.

Yo-Chi lessen:
Alle fysieke groepslessen bewegingsleer of (vecht)sport en meditatie bedragen:
€10,- per uur.
€45,- per 5 rittenkaart
€80,- per 10 rittenkaart

Personal Training Individueel:
€45,- per uur.
€200,- per 5 uur.
€350,- per 10 uur.
(De uren kunnen op afspraak worden ingezet.)

Personal Training twee of meer personen:
€70,- duo training per uur.
€300,- duo training per 5 uur.
€550,- duo training per 10 uur.
(De uren kunnen op afspraak worden ingezet.)

Reiki & Kristaltherapie:
€25,- per 40 min.

Tui Na:
€35,- per 40 min.

Workshops:
Voor workshops en cursussen worden deelnemers van te voren geïnformeerd of kan er een afspraak gemaakt worden voor een offerte omdat deze praktijklessen voor de groep of individueel op maat kunnen worden aangepast.
Zie de algemene leveringsvoorwaarden van Yo-Chi die hier die ook hier geldig zijn.

Trainingen met betrekking op participatie/bijscholing:
Ook hier verzoeken wij om contact op te nemen zodat wij een offerte op maat kunnen aanleveren en kijken wat passend is voor elke individuele situatie en met compassie met u mee kunnen denken.

Helping hand/ Goodwill:
Omdat we het niet allemaal breed hebben (b.v. uitkering/wajong) wil Yo-Chi in overleg voor diegene waar het niet mogelijk is om te participeren in sport en andere zaken deze graag een helpende hand toe reiken en kijken wat eventueel wel mogelijk is binnen hun financiële kader
om ook voor hun sport, ontspanning en het plezier hiervan mogelijk te maken.

Vragen? Stel ze hier.